Temuera Morrison - Jango Fett

Темуера Морисън - Джанго Фет

--- 25.10.2007 ---Актьора Темуера Морисън, който изпълнява ролята на Джанго Фет, капитан Коди и клонингите, снима филм в България. Тони, мой приятел и съратник в заснемането на любителски филми преди много години, който е в екипа на филма, ми уреди среща с Тим в една от почивките им. Филма който се снима е "Капитан Дрейк" - The Immortal Voyage of Captain Drake (п.п. филмът ще излезе на 17.01.2009 г. по американските тв канали).

Както всички са чували г-м Морисъм е много ведър и благоразположен към феновете. След като се запознахме, веднага предложи да седне и да си поговорим. Попита дали си нося фотоапарат за да се снимаме и нещо да ми даде автографи. Разбира се, аз се бях подготвил.

Носех едно списание "Екран" от 2002 г, където имаше двойна страница с Джайго Фет. Той много се зарадва, като се видя в бойните си доспехи. Започна да разглежда разгръща списанието и на предната страница видя Мейс Уинду. Тогава каза: "Не го харесвам. Отряза ми главата."

Разписа ми страницата и продължи да разглежда. Видя снимка с клонингите и започна да обяснява как са го снимали на син екран. Аз преди това му бях разказал за моя скромен фен фил и точно в този момент му подадох копие (първото, разбира се!) на DVD-то и му викам: "А ето това са моите клонинги!". После поиска още неща да подписване - вижте приложените снимки.

Аз му разказах с няколко думи за тукашните фенове, а той каза че е присъствал на конвеншъна тази година и е имало 46 хиляди фенове - повечето костюмирани.

Направихме си няколко снимки - очевидно е, колко се забавлява той. А аз съм на седмото небе!

По едно време нещо се сети, взе ми списанието и отиде при някакви от екипа да се хвали - показваше им снимката на Джанго: "Вижте, това съм аз!!!"

Ето снимките които си направихме...начало
• Федерация Междузвездни Войни България •